Varmaa terästoimitusta

Ketepan teräspalvelu muodostuu monipuolisesta teräsvarastosta, pitkään kokemukseen perustuvasta teräksen katkaisupalvelusta ja terästilausten nopeasta toimituksesta asiakkaillemme. Palvelemme jämptisti pieniä, keskisuuria ja suuria metallialan, kunnossapidon, rakentamisen, maatalouden ja suurteollisuuden yrityksiä sekä kuluttaja-asiakkaita.



Teräsmyynti


Meillä on Keski-Pohjanmaan laajin ja monipuolisin teräsvarasto. Ota yhteyttä ja kerro meille millaista terästä haluat, todennäköisesti tarvitsemasi teräs löytyy varastostamme heti. Jos haluamaasi terästä ei ole varastossa, niin tilaamme tuotteet puolestasi. Nopea toimitusaika ja sovitussa aikataulussa pysyminen on ehdoton vahvuutemme. Teräsvarastomme palvelee jämptisti pieniä, keskisuuria ja suuria yrityksiä sekä kuluttaja-asiakkaita.



Katkaisupalvelu


Halutessasi katkaisemme tilaamasi teräksen sovitun mittaisiksi ja muotoisiksi paloiksi. Meillä on yli 25 vuoden kokemus teräksen katkaisusta ja käytössämme on kaksi tehokasta automaattivannesahaa sekä kylmäpyörösaha. Tarjoamme tarvittaessa katkaisupalvelua myös alihankintana.




Kuljetuspalvelu


Kun teräs on tilattu ja tarvittaessa katkottu, kauttamme järjestyy rahtipalvelu perille asti. Kuljetusyhteistyökumppanimme hoitaa teräksen kuljetukset Kokkolan lähialueelle ja maakuntaan. Tilaamasi teräs saadaan matkaan sovitulla toimitusajalla, tarvittaessa jo samana tai seuraavana päivänä. Kuljetusliikkeet laskuttavat rahdin suoraan asiakkaalta ja hinta riippuu kuljetettavasta materiaalista ja matkasta.

Jämptit teräsmiehet palveluksessasi

Vesa Jaakola

050-5916877Soita 050-5916877
vesa.jaakola@ketepa.fi

Esko Junkkila

044-2626810Soita 044-2626810
myynti@ketepa.fi

Dag Witting

050-5915368Soita 050-5915368
myynti@ketepa.fi